Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Гребінківській громаді відкрито новий сучасний ЦНАП

Дата: 19.05.2021 15:35
Кількість переглядів: 713

Фото без опису19 травня відбулося урочисте відкриття  Центру надання адміністративних послуг Гребінківської селищної ради, в якому мешканці громади зможуть отримати більше ста різних послуг.

 

Надійними партнерами громади, завдяки яким вдалося реалізувати проєкт зі створення сучасного ЦНАПу, оснащеного новітнім обладнанням, необхідним для якісного надання адміністративних послуг населенню, стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою».

 

На цьому наголосив голова селищної ради Роман Засуха, вітаючи і жителів громади, і поважних гостей, які завітали на урочисте відкриття. Також очільник громади разом представником Програми «U-LEAD з Європою» вручили сертифікати, котрі засвідчують проходження відповідного навчання працівниками ЦНАПу.

 

– Раді вітати і керівництво громади, і всіх жителів із визначною, радісною подією, – сказала голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до  учасників дійства. – Це ще одне новосілля у Білоцерківському районі. Відтепер і жителі Гребінківської громади матимуть можливість ось тут, на місці, отримати якісні адміністративні послуги. Відкриття  такого сучасного ЦНАПу стало можливим завдяки поєднанню кількох важливих компонентів: передусім, це результат реформи децентралізації. Ви тепер господарі у своїй громаді. Саме ви вирішуєте що вам необхідно для комфортного життя і для подальшого розвитку. І, звичайно, це результат  наполегливості і цілеспрямованості голови вашої громади Романа Валерійовича Засухи, який успішно продовжив справу, започатковану виконавчим комітетом Гребінківської селищної ради попереднього скликання,  та потужної підтримки партнерів проєкту і меценатів, які сприяють розвитку вашої громади. Тож щиро вітаю вас з цією подією і щиро зичу вам подальшого розвитку і успішної реалізації всіх планів і проєктів.

 

Після  завершення церемонії відкриття її учасники, серед яких, окрім керівництва району, були  начальник відділу політики та взаємодії з місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування Міністерства розвитку громад та територій України Лілія Попова, державна експертка, експертної групи розвитку мережі та підвищення якості надання публічних послуг Директорату системного розвитку надання публічних послуг Міністерства цифрової трансформації України Юлія Савчук, директор департаменту економіки та цифровізації КОДА Наталія Погребна, начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайло Пелех, оглянули приміщення Центру та поспілкувалися з його працівниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень