Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація в районі контрольована, значних порушень та надзвичайних подій у першій половині травня не зафіксовано

Дата: 18.05.2021 12:46
Кількість переглядів: 556

Фото без описуТаким був підсумок наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк  з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур.

 

Зокрема, як зазначив під час наради заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса, свята пройшли спокійно. Впродовж тривалих вихідних не було зафіксовано жодної резонансної події. Зменшилася і кількість порушень діючих правил карантину. Далася взнаки пророблена колосальна робота щодо попередження та профілактики протиправних дій. Переважна більшість складених адмінпротоколів стосувалася недотримання перевізниками карантинних обмежень. Наразі і в цьому напрямку проводиться відповідна робота. Тому правоохоронці сподіваюся, що ситуація в районі й надалі буде стабільною.  

 

На позитивній динаміці щодо відсутності пожеж в екосистемах району акцентував увагу учасників наради і начальник Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області Віктор Юрченко. Як повідомив надзвичайник, впродовж минулого тижня було три виклики. Всі пожежі носили побутовий характер і успішно були ліквідовані.

 

  - Будемо сподіватися, що ситуація в районі й надалі буде спокійною. Жителі району довели, що здатні контролювати свої емоції та дії. Тепер, поки нам вдалося взяти верх над черговим наступом коронавірусу, слід налаштовуватися на результативну роботу з метою досягнення гідних результатів соціально-економічного розвитку, - окреслила найближчі плани керівник району та наголосила на необхідності консолідації зусиль усіх громад  з метою розвитку району та  досягнення поставлених цілей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень