Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися навчання працівників служб у справах дітей та сім’ї Білоцерківського району

Дата: 17.05.2021 16:47
Кількість переглядів: 556

Фото без описуДнями у місті Узин  Білоцерківського району за участі начальника служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Ірини Антошко і працівників обласної служби у справах дітей та сім’ї  відбувся навчально-методичний семінар для працівників служб у справах дітей та сім’ї територіальних громад Білоцерківського району.

 

Семінар  був присвячений  питанням забезпечення захисту прав дітей та підтримки сімей у новостворених громадах. 

 

На навчання були запрошені начальники та працівники служб у справах дітей та сімї Білоцерківської райдержадміністрації,  Білоцерківської,  Узинської, Сквирської міських територіальних громад, Гребінківської, Рокитнянської селищних територіальних громад  та Фурсівської і Маловільшанської сільських територіальних громад.

 

Учасники семінару отримали методичні рекомендації  щодо дотримання вимог законодавства України з питань охорони дитинства, детально розглянуто Постанову Кабінету Міністрів України №866 від 24.09.2008 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини».

 

Значна  увага була приділена питанням  захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах  та  роботі в єдиній інформаційно-аналітичній системі «Діти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень