Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сформовано новий склад громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації

Дата: 14.05.2021 14:15
Кількість переглядів: 518

Фото без описуСьогодні, 14 травня, у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Білоцерківській РДА як консультативно-дорадчого органу, утвореного для сприяння участі  громадськості у формуванні  та реалізації державної політики.

 

Учасники зібрання заслухали звіт про роботу попереднього складу громадської ради та про результати діяльності ініціативної групи щодо формування нового консультативно-дорадчого органу.

 

Як повідомив голова ініціативної групи Сергій Хіврич, для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації було подано документи від 20 інститутів громадянського суспільства. Рішенням ініціативної групи всі вони були рекомендовані до обрання членами новосформованого консультативно-дорадчого органу.

 

Учасники установчих зборів одноголосно підтримали це рішення та визначилися з керівним складом ради. Зокрема, головою громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації одноголосно було обрано Сергія Хіврича, його заступниками – Михайла Михайлюка та Івана Тютюнника.

 

Новообрану громадську раду та її керівників привітали голова  Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський,  наголосивши на важливості розвитку ефективної комунікації між органами державної влади та громадянським суспільством як  дієвим проявом демократичного розвитку країни.

 

- Щиро вітаю всіх представників інститутів громадянського суспільства з обранням, - зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до присутніх на зборах. - Відрадно зазначити, що громадська рада попереднього складу  була дійсно дієвим органом, тому сподіваюся на плідну співпрацю й надалі. Пам’ятайте, що ви є голосом громади і покликані донести ті проблеми, які її турбують, та допомогти нам, представникам влади, їх ефективно вирішувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень