Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Київщина серед  лідерів програми «Доступні кредити 5-7-9%»

Дата: 12.05.2021 10:26
Кількість переглядів: 494

Фото без описуКиївська область є однією з лідерів серед учасників програми «Доступні кредити 5-7-9%».   В цілому в Україні найактивнішими учасниками програми є представники сільського господарства (50%), торгівлі та виробництва (23%) та промислової переробки (15%).

 

«За останній тиждень банки-учасники програми встигли підписати 342 договори на суму майже 1,3 млрд грн. Це вагома сума, враховуючи те, що минулого тижня ми мали лише 3 робочі дні. Така зацікавленість свідчить про активність українського бізнесу та його готовність до відновлення та розвитку», – прокоментував Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Зокрема, 637 млн грн від загальної суми укладених за останній тиждень угод складають антикризові кредити на поповнення оборотних коштів під 0%. 499 млн грн – це видані уповноваженими банками угоди з рефінансування попередньо виданих кредитів, а сума інвестиційних кредитів склала 169 млн грн.

Всього від старту програми «Доступні кредити 5-7-9%» банки-учасники видали 15 406 кредитів на загальну суму понад 39,5 млрд грн. З них 16,7 млрд грн – рефінансування попередньо отриманих позик, 5,6 млрд грн підприємці отримали на капітальні інвестиції та 17 млрд грн в якості антикризових кредитів на поповнення оборотних коштів під 0%.

Підготовлено за матеріалами Кабінету міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень