Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної державної адміністрації з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 16:44
Кількість переглядів: 801

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті та примирення і 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Почуття безмежної гордості за наш нескорений народ переповнюють наші серця у ці травневі дні. Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом, ставши однією з націй-переможниць.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали, наближаючи світлий день перемоги!

Дорогі наші ветерани! Ваш військовий подвиг, ваша невтомна праця, ваші мужність і відданість є прикладом для нащадків у боротьбі за право на життя, за право на свободу.

Доземний уклін вам, найстаршому й наймудрішому поколінню, що подає приклад молодшим, як треба любити Батьківщину, цінувати і оберігати її. Честь і слава вам за те, що вистояли, вижили, перемогли. За те, що відбудували нашу країну, нашу рідну Білоцерківщину!

Хай будуть міцними здоров'я і непохитна віра у світле майбутнє у вас та ваших дітей і онуків, всіх жителів славного Білоцерківського району!

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

З повагою та шаною голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень