Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Необхідно докласти максимум зусиль, щоб вихідні дні були дійсно святковими!

Дата: 30.04.2021 10:43
Кількість переглядів: 1022

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації провела нараду з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур, на якій розглянули оперативну ситуацію в районі та визначилися з планом дій з метою забезпечення  безпеки жителів Білоцерківського району на період вихідних та святкових днів.

 

Ключовим питанням порядку денного наради був аналіз стану протидії поширенню коронавірусної інфекції в громадах Білоцерківщини та дотримання карантинних обмежень.

 

За оперативною інформацією, яка надійшла з медичних закладів району, ситуація з рівнем захворювання на COVID-19 дещо вирівнюється. Заповнюваність ліжкомість зменшилася і не сягає критичної межі у 100%, як було ще кілька тижнів тому. Проте більшість пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні,  потребують кисневої підтримки.

 

Разом з тим й надалі мають місце прикрі факти порушення карантинних обмежень. Як доповів заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса, співробітники поліції  впродовж  минулого тижня вимушені були скласти більше 100 адмінпротоколів щодо порушень правил карантину.

 

– На жаль, окремі суб’єкти господарювання та громадяни вперто ігнорують дотримання протиепідемічних норм та обмежень, наражаючи на небезпеку жителів району, – зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк під час наради. – Наші щоденні звернення, профілактичні бесіди дають певні результати, проте, очевидно, цього замало. Тому всім нам, всім службам необхідно докласти максимум зусиль, щоб вихідні дні були дійсно святковими! Зрозуміло, що надзвичайники і співробітники  поліції під час тривалих вихідних будуть переведені у посилений варіант несення служби. Проте і пересічні громадяни повинні усвідомити, що вони, насамперед, несуть відповідальність за свою безпеку і життя своїх рідних. Лише максимальне дотримання протиепідемічних заходів під час відвідання людних місць та протипожежних правил під час організації відпочинку на природі дозволять кожному з нас не зіпсувати собі свято. Сподіваюся на порозуміння і здоровий глузд кожного жителя району!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень