Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як надалі функціонуватиме районний територіальний центр надання соціальних послуг?

Дата: 30.04.2021 09:16
Кількість переглядів: 953

Фото без описуЦе  питання непокоїть як керівництво району, так і Маловільшанської громади, яка стала правонаступником центру. Для вирішення проблеми  було проведено робочу нараду у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк. Ініціатором зустрічі виступили представники Маловільшанської сільської об’єднаної територіальної громади.

 

Під час наради сторони обговорили бачення подальшого розвитку центру.

 

Із головними проблемами, які наразі блокують не лише  роботу, а й фінансування центру, присутніх ознайомив його директор Віктор Горовий. За словами керівника, основні непорозуміння у діяльності Білоцерківського районного територіального центру надання соціальних послуг виникли після його передачі до Маловільшанської ОТГ, що було оформлено відповідним рішенням сесії Білоцерківської районної ради. Далі розпочався затяжний процес переоформлення документів. Як результат – затримка надходження коштів із усіма негативними наслідками.

 

Долучилися до обговорення проблеми і представники Маловільшанської громади – заступники сільського голови Тетяна Геращенко та Ольга Бурлака, які були присутні на нараді. Вони аргументовано пояснили причини вимушеного зволікання  в оформленні документів та висловили бачення керівництва ОТГ щодо подальшої роботи центру.

 

- Головне, що у нас є порозуміння і спільне прагнення до якнайшвидшого вирішення проблеми, - зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, підбиваючи підсумки наради. -  Зрозуміло, що громада проходить складний шлях становлення, що не все вдається вирішити у ті терміни, які планувалося, але це питання стоїть надзвичайно гостро, оскільки йдеться про подальшу долю не лише працівників  центру, а й одиноких людей, які  мають певні проблеми зі здоров’ям і постійно проживають у стаціонарному відділенні, що розташоване у селі Озерна. Тому всі ми разом працюватимемо над врегулюванням тих питань, які стримують повноцінне функціонування районного територіального центру надання соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень