Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії прийнято рішення про призначення субсидій та пільг жителям району

Дата: 29.04.2021 15:20
Кількість переглядів: 813

Заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко провів засідання районної комісії з питань  надання населенню пільг, житлових субсидій та соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

 

Було розглянуто 142 заяви від жителів Тетіївської, Медвинської, Таращанської, Володарської, Сквирської,  Рокитнянської громад. З них прийнято рішення про надання житлової субсидії на додаткову площу 19 мешканцям району, які є одинокими громадянами непрацездатного віку.

 

Для 81 жителів району  прийнято позитивне рішення щодо призначення  житлової субсидії на осіб, які фактично проживають за адресою домогосподарства.

 

Членами комісії було задовільнено звернення 16 заявників  з числа внутрішньо переміщених осіб на надання житлової субсидії.

 

Також розглянуто 33 заяви на врахування в дохід членам домогосподарства однієї мінімальної зарплати при розрахунку субсидії.

 

- Таким чином,  після детального вивчення справ було прийняте позитивне рішення майже з усіх звернень заявників, - зазначив Володимир Толочко, підбиваючи підсумки роботи комісії. -  Разом з тим нагадуємо кожному отримувачу субсидії про необхідність з 1 травня 2021 року   звернутися до відділу соціального захисту у своїх громадах і надати новий пакет документів (заяву і декларацію) на перепризначення субсидій на наступні періоди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень