Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації взяла участь у сесійному засіданні Білоцерківської районної ради

Дата: 29.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 659

Фото без опису29 квітня відбулося  засідання сьомої сесії Білоцерківської районної ради восьмого скликання. На розгляд депутатів було винесено 14 питань порядку денного.

 

Зокрема, під час сесійного засідання було запропоновано розглянути «Програму Білоцерківської районної державної адміністрації по підтримці заходів територіальної оборони на території Білоцерківського району на 2021 рік», внесення змін до «Програми щодо заходів, пов’язаних з ліквідацією заборгованості з виплат заробітної плати та інших зобов’язань, які виникли в зв’язку з реорганізацією та ліквідацією районних державних адміністрацій та установ, засновниками яких є районна державна адміністрація на 2021 рік»  та до рішення районної ради від 14.01.2021 №023-02-УІІІ «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2021 рік».

Окрім того, на розгляд депутатів було спрямовано блок питань, які стосувалися передачі майна із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності окремих територіальних громад та на баланс управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь у пленарному засіданні сьомої сесії Білоцерківської районної ради восьмого скликання і за потреби  давала додаткові роз’яснення депутатам, що сприяло позитивному вирішенню значної частини питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень