Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Фурсівській громаді відкрили сучасний ЦНАП

Дата: 28.04.2021 14:57
Кількість переглядів: 1303

Фото без описуСьогодні, 28 квітня, відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг Фурсівської сільської ради.  На урочистості з нагоди відкриття були запрошені представники Київської обласної державної адміністрації та керівництво Білоцерківського району.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи громаду з нагоди відкриття Центру, зазначила, що новий ЦНАП у селі Фурси – яскравий приклад децентралізації. Відтепер значну частину питань жителі Фурсівської громади зможуть вирішувати на місці максимально швидко, оперативно, доступно, прозоро. І такі Центри надання адміністративних послуг невдовзі мають запрацювати у всіх громадах. Великих і малих.

 

- Щиро зичу вашій громаді успіхів і подальшого розвитку, - сказала під час виступу очільник району та наголосила, що з радістю вітатиме керівництво і всіх жителів Фурсівської громади з кожним новосіллям та з кожним новим досягненням.

 

Довідково: допомогу у створенні ЦНАПу та  віддалених робочих місць адміністраторів громаді надала Програма «U-LEAD з Європою». Центр оснащено сучасною інформаційною системою і він   буде обслуговувати майже 11 000 жителів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень