Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кількість пожеж зменшилася, а число порушень карантинних обмежень зросло

Дата: 20.04.2021 14:27
Кількість переглядів: 605

Такими є підсумки минулого тижня на Білоцерківщині. Про це під час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації  доповіли керівники правоохоронних, контролюючих та силових структур району.

 

За інформацією начальника Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області Віктора Юрченка, є позитивна динаміка змін щодо зменшення кількості пожеж. Впродовж минулого тижня  на Білоцерківщині було зафіксовано два підпали трав’яного настилу і один сухого очерету. Попри складності пожежники справилися з ліквідацією осередків займань, проте вкотре звертаються до жителів району з проханням зупинитися і не причиняти шкоди навколишньому середовищу навмисними підпалами та нагадують про зростання розмірів штрафів за такі протиправні дії.

 

Штрафні санкції чекають і на злісних порушників карантинних обмежень. Їхня кількість на Білоцерківщині впродовж останнього тижня, на жаль, значно зросла. 106 адмінпротоколів за сім діб було складено на перевізників, власників розважальних закладів, громадського харчування та торгівлі, які вперто ігнорували правила карантину, ризикуючи своїм здоров’ям та життям оточуючих. Таку прикру статистику під час наради навів заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса.

 

- Безвідповідальність і халатне ставлення. Інакше це ніяк не можемо назвати. Ми щоденно з сумом дізнаємося про чергових жертв ковіду, а ось такі дії провокують подальше поширення коронавірусної інфекції. Зрозуміло, що представники поліції, муніципальної варти, Держпродспоживслужби і надалі здійснюватимуть перевірки. Проте не штрафні санкції, а свідоме, відповідальне ставлення і прагнення якнайшвидше впоратися з інфекцією допоможуть нашому суспільству здолати COVID19 і повернутися до нормального, повноцінного життя, не обмеженого карантином. Це необхідно кожному з нас. Потрібно лише всім певний період дотримуватися встановлених правил, - зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, характеризуючи ситуацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень