Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

COVID-19 на Білоцерківщині: ситуація складна, але контрольована

Дата: 19.04.2021 10:53
Кількість переглядів: 560

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк тримає на постійному контролі ситуацію з протидією поширенню коронавірусної інфекції та станом проведення вакцинації проти COVID-19 на території Білоцерківського району. Обговорення цієї теми є ключовим на всіх нарадах, які проводить керівник району.

 

Під час оперативної онлайн-наради з очільниками структурних підрозділів райдержадміністрації, медичних закладів району та територіальних органів ЦОВВ з рівнем захворюваності  на COVID-19 серед жителів району голову адміністрації і всіх учасників наради ознайомив начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко. Він доповів, що ситуація в районі залишається складною, хоча впродовж останнього тижня спостерігається незначне зменшення кількості інфікованих на COVID-19. Разом з тим заповнюваність ліжкомісць у профільних медичних закладах району продовжує бути наближеною до 100%, що засвідчує про важкість перебігу захворювання.

 

Таку сумну статистику підтвердила і заступник директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги МСР» Ірина Духновська, яка зазначила, що наразі у Білоцерківській центральній районній лікарні на лікуванні коронавірусної інфекції або ускладнень від неї перебувають 120 пацієнтів. Із них 83 особи потребують кисневої підтримки.  

 

- Ми завдячуємо нашим лікарям, всім медичним працівникам, які вже більше року щоденно рятують людей від цієї страшної хвороби, - зазначила голова адміністрації. – Проте ситуація продовжує бути складною. І кожен з нас може вплинути на боротьбу з пандемією, дотримуючись елементарних правил. Тому вкотре наголошую і дуже прошу кожного жителя району: не ігноруйте рекомендаціями, не порушуйте карантинних обмежень, бережіть себе і своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень