Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації взяла участь у онлайн-засіданні Державних надзвичайних протиепізоотичних комісій

Дата: 16.04.2021 13:14
Кількість переглядів: 700

Фото без описуСьогодні, 16 квітня, за участі голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк  відбулося спільне онлайн-засідання  Державних надзвичайних протиепізоотичних комісій при Білоцерківській міській раді та Білоцерківській райдержадміністрації.

На засідання були запрошені  члени комісій, представники  переробних підприємств , Білоцерківського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області , Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини та Фурсівської і Білоцерківської об’єднаних територіальних громад, оскільки до порядку денного було внесено питання зняття карантинних обмежень по сказу в населених пунктах, які входять  до цих громад.

Як зазначив у своєму виступі провідний лікар  ветеринарної медицини, епізоотолог  Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини Євген Гладкий, весь комплекс   заходів щодо ліквідації вогнища сказу Білоцерківською державною лікарнею ветеринарної медицини було виконано в повному обсязі, тому є всі підстави для  зняття обмежень, що були встановлені відповідним рішенням комісії від 17 грудня 2020 року.

Таким чином, на спільному засіданні комісій прийняте рішення про скасування карантинних обмежень по сказу з території неблагополучного пункту, яким був Державний дендрологічний парк «Олександрія» НАН України та прилеглі до нього території м. Біла Церква, і загрозливі зони населених пунктів: с. Гайок, с. Тетянівка, с. Вільна Тарасівка, смт Терезине, с. Володимирівна, с. Дрозди, с. Фурси, с. Трушки, с. Чмирівка, с. Глибочка, с. Пилипча Білоцерківського району.

Окрім того учасники засідання розглянули епізоотичну ситуацію та стан організації і виконання заходів з недопущення занесення та розповсюдження африканської чуми свиней і високопатогенного грипу птиці на території Фурсівської об’єднаної територіальної громади та Білоцерківської об’єднаної територіальної громади і прийняли відповідне рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень