Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аграріїв запрошують взяти участь у регіональному форумі "Органічна Україна 2021. Київ"

Дата: 15.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 674

Управління агропромислового розвитку Київської ОДА запрошує аграріїв прийняти участь у регіональному форумі «Органічна Україна 2021. Київ».

Дата проведення: 20 квітня 2021 року.
Час проведення: 10.00 год. – 12.00 год.

Мета заходу – посилення політичного діалогу на місцевому, регіональному та національному рівнях для сприяння розвитку органічного виробництва.  

На Форумі будуть висвітлені питання щодо стану органічного виробництва в Київській області, законодавче регулювання, державна та регіональна підтримка органічного виробництва і фермерства в Київській області у 2021 році. Співпраця та кооперація сільськогосподарських товаровиробників, технологія органічного виробництва, основні аспекти сертифікації та експорту органічної продукції.

Захід відбуватиметься в режимі оnline на платформі ZOOM. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням:
http://bit.ly/385VGZM

Форум пройде під патронатом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org.

Організатори форуму – Громадська спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» та Київська обласна державна адміністрація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень