Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині триває процес вакцинації

Дата: 12.04.2021 12:47
Кількість переглядів: 905

Фото без описуВпродовж останніх 10 днів було вакциновано 200 осіб з числа жителів району. Такі дані під час оперативної онлайн-наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації привела заступник директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» Ірина Духновська.

Загалом процес вакцинації відбувається у відповідності зі встановленим графіком. Щеплення проводять мобільні бригади і фахівці стаціонарних пунктів щеплення, які пройшли відповідні навчання. Жодна доза вакцини не була втрачена.

Наразі триває другий етап вакцинації, під час якого окрім медичних, соціальних працівників та освітян щеплення проводяться і серед жителів старшого віку, котрі підтвердили своє бажання вакцинуватися від COVID-19 на прийомі у сімейного лікаря.

У випадку, якщо залишаються вільні дози вакцини, вони пропонуються громадянам, які записалися через портал «Дія», або ж звернулися на «гарячу телефонну лінію» за номером (04563) 3-91-16, що діє при Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Як наголосила Ірина Духновська, усі вакцини, які пропонуються для щеплення проти COVID-19, є безпечними й ефективно формують імунітет. Щеплення — добровільні й безоплатні, але саме вакцинація дозволяє ефективно захиститися від коронавірусної інфекції і повернутися до звичного життя.

Детальніше про сутність та безпечність вакцинації можна дізнатися, переглянувши ВІДЕО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень