Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медвинська громада прагне розвитку і відкрита для інвесторів

Дата: 07.04.2021 16:09
Кількість переглядів: 1292

Очільник Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з представниками Медвинської  сільської територіальної громади на чолі з її головою Ігнатієм Сергієнком.

Під час зустрічі обговорили питання, які непокоять представників громади і, передусім, їхнього лідера. Як зазначив Медвинський сільський голова, у громади є чимало проблем, але й не менше переваг та ідей, які потребують втілення.  

– Залишилися лише позитивні враження від нашої зустрічі, – зазначила Людмила Мерзлюк, узагальнюючи результати перемовин.  – Відчувається внутрішній позитивний посил на розвиток. Є прагнення. Є пошук. Громада хоче і нових доріг, і сучасну амбулаторію,  і прямого сполучення з Білою Церквою,   і розглядає варіанти розвитку туристичного напрямку, маючи на своїй території справжню перлину Київщини гору Тотоху. Звісно, що їм потрібна підтримка. Тому звертаюся до інвесторів: зверніть увагу на цю громаду! Там зосереджений значний потенціал. І територіальний, і економічний, і, що головне, людський! Переконана: невдовзі це буде одна із взірцевих громад Київщини.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень