Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 "ковідних" лікарень Київщини отримали нові кисневі концентратори

Дата: 07.04.2021 09:39
Кількість переглядів: 582

Фото без описуДля 14 госпітальних баз Київщини закупили 179 нових кисневих концентраторів на 7 млн грн. Про це  6 квітня сказав очільник облдержадміністрації Василь Володін.

«Ми продовжуємо забезпечувати наші «ковідні» лікарні усім необхідним. І серед ключових пріоритетів залишається розширення кисневої мережі. Це зумовлено тим, що вірус стає щоразу агресивнішим. Через це все більше наших людей переносять хворобу у важкій формі і потребують кисневої підтримки. Саме тому ми на початку року закупили ще 179 нових концентраторів і в залежності від потреби розподілили їх між нашими госпітальними базами», – прокоментував Василь Володін.

Він уточнив, що по 30 концентраторів отримали Фастівська центральна районна лікарня та Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування.

По 20 встановили в Ставищенській лікарні та Вишгородській центральній районній лікарні. По десять – у Бородянській центральній районній лікарні, Сквирській і Яготинській центральних міських лікарнях, а також Київській обласній клінічній лікарні.

Окрім цього, решту концентраторів розподілили між Київською обласною дитячою лікарнею, Київським обласним кардіологічним диспансером, Миронівською опорною багатопрофільною лікарнею, Славутицькою міською лікарнею, Макарівською центральною районною лікарнею і Богуславською центральною лікарнею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень