Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Київській області посилюються обмежувальні протиепідемічні заходи

Дата: 23.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 1225

Фото без опису23 березня відбулося позачергове засідання Київської обласної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання «Про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, у Київській області».

Згідно з протоколом засідання, комісія прийняла рішення забезпечити виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Відповідно до чинного законодавства, рішення комісії є обов’язковими до виконання органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами та організаціями, розташованими на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

З протоколом позачергового засідання Київської обласної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень