Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії розглянули питання призначення пільг та субсидій

Дата: 18.03.2021 15:29
Кількість переглядів: 678

Фото без опису18 березня відбулося засідання комісії з питань надання житлових субсидій, пільг та адресних виплат внутрішньо переміщеним особам, утвореній при Білоцерківській районній державній адміністрації.

 

Як наголосив заступник голови адміністрації Володимир Толочко, який проводив дане засідання, на розгляд членів комісії були винесені звернення і відповідні справи жителів з усіх громад Білоцерківського району.

 

Згідно з чинним законодавством, формування справ здійснюється відповідними структурними підрозділами у громадах на підставі поданих заяв та необхідних документів від жителів населених пунктів. А вже потім, після перевірки фахівцями управління соціального захисту Білоцерківської райдержадміністрації, звернення розглядаються на комісії і всі рішення приймаються колегіально.

 

Всього на розгляд членів комісії було винесено 165 заяв та звернень. Всі вони були ретельно вивчені. Через велику кількість документів   засідання було довготривалим, проте комісія уважно розглянула кожну справу і прийняла позитивні рішення щодо надання житлових субсидій, пільг та адресних виплат  для 150 осіб, решту документів відправлено на доопрацювання і повторне звернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень