Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Київщина знову стала однією з кращих у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів

Дата: 18.03.2021 14:38
Кількість переглядів: 672

Фото без описуКиївська область зайняла друге місце у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, що склало Мінітерство розвитку громад і територій України за підсумками 4 кварталу  2020 року. Випереджає Київщину, як і за підсумками останнього кварталу 2019 р., лише столиця.

 

Як свідчать дані, наведені у рейтингу, одні з кращих показників наприкінці минулого року Київська область продемонструвала у залученні інвестицій. Це стосується як капітальних вкладень, так і обсягу прямих іноземних інвестицій.

 

Київщина виявилася найкращою за динамікою зростання доходів місцевих бюджетів, та посіла друге місце за рівнем доходів бюджетів на одного мешканця громад.

 

Також значних успіхів області вдалося досягти в будівництві, зокрема за обсягом виконання будівельних робіт та прийнятого в експлуатацію житла.

 

«Приємно, що на загально-державному рівні область стає кращою за інші регіони саме за тими напрямами, які ми визначили для себе як пріоритетні. Це стосується роботи з інвесторами, формування самодостатніх та успішних громад в рамках реформи децентралізації, розвитку інфраструктури за рахунок масштабних будівельних робіт», – прокоментував результат області у рейтингу голова Київської ОДА Василь Володін.

 

З рейтингом можна ознайомитися за посиланням.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень