Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершується процес формування громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації

Дата: 17.03.2021 16:48
Кількість переглядів: 701

Фото без опису17 березня відбулося засідання ініціативної групи з питань затвердження списку кандидатів до складу нової громадської ради при Білоцерківській РДА.

 

Під час засідання члени ініціативної групи ретельно вивчили пакети документів кандидатів на членство у громадській раді, які були подані інститутами громадянського суспільства.

 

Як зазначив голова ініціативної групи Сергій Хіврич, громадська рада при Білоцерківській районній державній адміністрації є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі  громадськості у формуванні  та реалізації державної політики. До складу громадської ради, згідно з чинним законодавством,  можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової  інформації, іншими словами - інститути громадянського суспільства, які зареєстровані в установленому  порядку і провадять діяльність на території України. І відрадно, що на Білоцерківщині діють інститути громадянського суспільства, які готові активно долучитися до роботи у складі майбутньої громадської ради. Зокрема, на розгляд ініціативної групи було подано 20 заяв. Всі подані документи відповідають вимогам.

 

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації заплановано провести 30 березня 2021 року, про що буде додатково повідомлено всіх представників інститутів громадянського суспільства, які подали свої заяви і відповідні документи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень