Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Опалювальний сезон на Білоцерківщині проходить без зривів

Дата: 15.03.2021 16:55
Кількість переглядів: 844

Фото без описуПро це на оперативній нараді у голови Білоцерківської районної державної адміністрації доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та екології РДА Михайло Пасєка.
 

За його інформацією, на виконаня  розпорядження «Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально–культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року» від 12.05.2020 №257, було проведено ряд заходів, які дозволили   забезпечити стале функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року.


Зокрема, було проведено всі необхідні тендерні процедури із закупівлі  природного газу та укладено договори з постачальниками тепла у закладах медицини і освіти. Проведено навчання  відповідальних осіб за газове господарство, операторів газових котелень та котлів з твердим опаленням у закладах освіти. Здійснено перевірку заміру опору  заземлення та блискавкозахисту котелень, закуплено вогнегасники. 


У котельнях проведено поточні ремонти Також було проведено ремонтні та регламентні роботи  комунікацій та систем теплозабезпечення, інженерних мереж водопостачання і водовідведення. Було здійснено в повному обсязі лабораторне вимірювання електрообладнання, що підтверджується відповідними протоколами. До перевірки  котелень ( газових та  твердопаливних) було залучено  працівників Держенергонагляду та підписано всі акти готовності закладів до осінньо – зимового періоду.


Опалювальний сезон було розпочато своєчасно. Станом на сьогодні  у приміщеннях, де перебувають заклади медицини, освіти та соціальної сфери, що були передані на баланс територіальних громад, перебоїв з подачею тепла не зафіксовано. Яким би складним не був процес передачі, але бар’єри було подолано  і  роботу із безперебійного проходження опалювального сезону продовжено вже в ОТГ.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень