Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають перевірки стану дотримання правил карантину

Дата: 15.03.2021 16:15
Кількість переглядів: 643

Фото без описуПід час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк із керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих структур Білоцерківського району головний акцент було зроблено на обговоренні ситуації щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції.

 

На початку наради голова адміністрації поінформувала присутніх про зростання чисельності інфікованих серед жителів району та майже стовідсоткове заповнення ковід-відділень у медичних закладах міста Біла Церква. Така ситуація вимагає посилення заходів щодо обов’язкового дотримання правил карантину.

 

Як повідомив начальник Білоцерківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області  Михайло Пелех, працівники поліції тримають на постійному контролі це питання і вчасно реагують на будь-які сигнали з цього приводу. Окрім того, постійно працюють рейдові групи, які перевіряють громадський транспорт та суб’єктів господарювання на дотримання вимог законодавства щодо протидії  поширенню COVID-19.

 

За результатами рейдів впродовж минулого тижня складено 5 адмінпротоколів за порушення карантинних обмежень (1 – в Тетіївській ОТГ, а 4 – у Білоцерківській громаді).  Протоколи буде передано до суду, а як з порушниками, так і з іншими суб’єктами господарювання та громадянами району проводиться профілактична робота щодо роз’яснення важливості  дотримання елементарних правил, котрі сприятимуть запобіганню інфікування та нерідко можуть стати ключовим фактором у порятунку життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень