Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад тисячу жителів Київщини вже вакцинувались проти коронавірусу

Дата: 09.03.2021 11:52
Кількість переглядів: 635

З початку вакцинальної кампанії щеплення проти коронавірусу отримали 1109 жителів Київщини. Із них – понад чотири сотні вакцинувались упродовж вихідних.

Про це зазначив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін сьогодні, 9 березня.

«На особистому досвіді переконався, наскільки небезпечною може бути коронавірусна інфекція. А вакцинація – це хороша можливість уберегтись від хвороби і її наслідків. Особливо це важливо для медиків, які щодня надають допомогу пацієнтам із COVID-19 у наших госпітальних базах. Зазначу, що вже понад тисячу працівників профільних лікарень зробили собі щеплення. Тим часом продовжуємо вакцинальну кампанію в області», – наголосив Василь Володін.

Згідно з офіційними даними, 1033 вакцинованих – медики, 73 – громадські діячі, а ще троє – журналісти.

Сьогодні, 9 березня, у рамках вакцинальної кампанії щеплення проти коронавірусу планують робити медпрацівникам лікарень у Білій Церкві, Вишневому, Славутичі, Сквирі, а також Петрівського консультативно-діагностичного центру, Київського обласного шкірно-венерологічного диспансеру й Центру громадського здоров’я. Паралельно в регіоні продовжують вакцинуватись представники «швидкої».

Важливо: для повної імунізації кожний пацієнт повинен отримати дві дози вакцини проти коронавірусу. Дізнатись про те, хто має пріоритет у безоплатній вакцинації, можна тут.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень