Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківському району - 98!

Дата: 05.03.2021 12:24
Кількість переглядів: 880

Фото без опису7 березня свій черговий день народження зустрічає Білоцерківський район. З цієї нагоди працівники райдержадміністрації і районної ради на чолі з головою адміністрації Людмилою Мерзлюк та  головою районної ради Василем Зеленським провели урочисту церемонію підняття державного прапора та прапора Білоцерківського району.

Як зазначила голова Білоцерківської районної державної адміністрації, відкриваючи урочистості, Білоцерківський район пройшов складний історичний шлях. Утворений у 1923 році шляхом злиття Білоцерківської та Трушківської   волостей, він у різні роки зазнавав змін, розділявся і укрупнювався, разом з усією країною розвився і страждав у тяжкі роки окупації, проте завдяки стійкості, працьовитості, мудрості і витривалості жителів району, завжди залишався центром Київської області, лідером соціально-економічного розвитку столичного регіону.

- І сьогодні Білоцерківський район став центром новоутвореного району, до складу якого тепер входить входить 13 територіальних громад: Білоцерківська міська, Володарська селищна, Гребінківська селищна, Ковалівська сільська, Маловільшанська сільська, Медвинська сільська, Рокитнянська селищна, Сквирська міська, Ставищенська селищна, Таращанська міська, Тетіївська міська, Узинська міська, Фурсівська сільська. Всі ми різні, проте нас усіх єднає одна мета – рух вперед з метою забезпечення високого рівня життя жителів усіх громад, усього району, який є найбільшим у Київській області. Звичайно, що на шляху нашого становлення та розвитку будуть виникати певні складнощі, проте  переконана, що ми всі разом їх гідно подолаємо і успішно зустрінемо 100-річчя Білоцерківського району, - наголосила Людмила Мерзлюк, вітаючи учасників урочистостей зі святом.

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, звертаючись до присутніх, зазначив, що  Білоцерківський район має звитяжну історію, але історію творять люди, тобто кожен, кому пощастило народитися, жити і працювати у нашому славетному районі. Зважаючи на високий науковий, інтелектуальний і трудовий потенціал жителів району, очільник депутатського корпусу Білоцерківщини висловив переконання в успішному розвитку нашого регіону у найближчій перспективі.

Після церемонії підняття прапорів всі присутні на урочистостях пройшли до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку та поклали квіти, віддавши шану Великому Кобзареві напередодні його дня народження.

Під час заходів були дотримані карантинні обмеження, які вимагаються у зв’язку з введенням на території Київської області «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень