Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Житлову субсидію розраховано для 34 500 домогосподарств Білоцерківського району

Дата: 02.03.2021 10:06
Кількість переглядів: 649

Фото без описуПід час оперативної наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками структурних підрозділів РДА було заслухано звіт про стан фінансування житлових  субсидій   станом на 1 березня поточного року.

 

Як зазначила в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Карпенко, доповідаючи з цього питання, у звязку з утворенням Білоцерківського району (з адміністративним центром у місті Біла Церква) у складі територій Володарської селищної, Гребінківської селищної, Ковалівської сільської, Маловільшанської сільської, Медвинської сільської, Рокитнянської селищної, Сквирської міської, Ставищенської селищної, Таращанської міської, Тетіївської міської, Узинської міської, Фурсівської сільської територіальних громад, затверджених Кабінетом Міністрів України, в результаті адміністративно-територіальної реформи, управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації станом на 01.03.2021 житлову субсидію розраховано для 34 500 домогосподарств Білоцерківського району.

 

Середній розмір  субсидії за лютий 2021 року становить 1тис 500 грн. Загальна сума нарахованих управлінням  житлових субсидій за лютий 2021 року – 51 млн7 50 тис. грн.

В той же час, як на кінець 2020 року житлову субсидію було розраховано для близько 6000 домогосподарств, на суму близько 13 млн грн.

 

За січень 2021 року призначено субсидію 6300 домогосподарствам та профінансовано  на суму 13 млн 900 тис грн., через відділення Укрпошти  кошти отримали 3658 заявників, через банківські установи – 2642 заявника.

 

Нагадаємо, що згідно з Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848, субсидії на житлово–комунальні послуги надаються з урахуванням доходів членів сім’ї особи із складу домогосподарства, які проживають за адресою домогосподарства. У решті випадків заяви громадян щодо призначення субсидії розглядаються на засіданнях комісії з надання  житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, яка  була створена і працює при Білоцерківській райдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень