Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: COVID не відступає. Вкотре закликаю:  будьте обачними!

Дата: 01.03.2021 10:50
Кількість переглядів: 652

Фото без описуПід час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк із керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих структур Білоцерківського району обговорили оперативну ситуацію в районі та визначили найбільш проблемні напрямки.

 

Як зазначив начальник відділу превенції  Білоцерківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області  Олександр Ковальчук, наразі криміногенна ситуація в районі контрольована.  В рамках інспектування стану дотримання карантинних обмежень продовжуються перевірки закладів торгівлі, громадського харчування та  громадського транспорту. На порушників складаються відповідні протоколи, які потім направляються до суду.

 

Проте це не дуже впливає на громадян, які нехтують елементарними правилами безпеки. Як результат, за минулий тиждень різко зросло число інфікованих осіб у районі. Найкритичнішою є ситуація у Рокитнянській селищній та Білоцерківській міській громадах.  

 

Про це на нараді наголосив начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністраціїначальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, зазначивши, що заповнюваність ліжок у ковід-госпіталях міста і району сягає 90%, що удвічі більше, ніж тиждень тому.

 

- Тривожна статистика засвідчує,  COVID не відступає, - узагальнила інформацію, викладену на нараді, голова адміністрації Людмила Мерзлюк. – Саме тому вкотре закликаю:  будьте обачними! Головна причина критичної ситуації, яка виникла наразі в окремих громадах, - нехтування елементарними правилами безпеки. Чомусь окремі громадяни дозволили собі розслабитися, думаючи що коронавірус їх омине, або ж повторно не загляне до їхньої оселі. Насправді COVID дуже підступний. Він мутує і вже мають місце випадки повторного захворювання. Тому потрібно знову мобілізуватися і максимально дотримуватися правил респіраторного захисту та гігієни рук, особливо під час  перебування у громадських місцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень