Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця продовжується

Дата: 26.02.2021 09:35
Кількість переглядів: 978

25 лютого голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з очільником Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Сірик. 

 

-        Білоцерківська райдержадміністрація має значний досвід тісної співпраці з Центром, - зазначила Людмила Мерзлюк під час зустрічі. – Реорганізаційні процеси, пов’язані з адміністративно-територіальною реформою у поєднанні з   карантинними обмеженнями, які передбачають відміну особистих прийомів та проведення зустрічей з великою кількістю людей, дещо призупинили нашу спільну діяльність. Відтепер її відновлено, звичайно, з суворим дотриманням вимог адаптивного карантину, але вже на рівні великого Білоцерківського району.

 

Під час зустрічі очільник району та керівник Центру обговорити напрямки співпраці щодо забезпечення доступу до правової допомоги мешканців громад Білоцерківського району, проведення правового інформування та правопросвіти населення.

 

Оксана Сірик акцентувала увагу на важливості співпраці Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  з усіма громадами району , оскільки базовим принципом діяльності Центру  є реалізація беззаперечного права мешканців громади на правову допомогу, а правова просвіта населення сприятиме уникненню кризових ситуацій, в яких нерідко опиняються жителі як великих міст, так і невеличких сіл. Особливо актуальними є так звані земельні питання, з якими найчастіше звертаються за консультацією до фахівців Центру мешканці сільських населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень