Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: необхідно всім відповідально підходити до кампанії декларування

Дата: 23.02.2021 17:27
Кількість переглядів: 808

Фото без описуНа оперативній нараді у голови Білоцерківської райдержадміністрації  Людмили Мерзлюк з керівниками структурних підрозділів РДА та територіальних органів центральних органів влади обговорили особливості кампанії декларування за підсумками 2020 року.

 

З роз’ясненнями щодо нововведень та особливостей заповнення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік ознайомила головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Світлана Корнійчук. Вона наголосила, що кампанія е-декларування стартувала 1 січня і триватиме до 1 квітня. У випадку невчасного подання декларації без поважної причини  особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.  

 

З нюансами кампанії декларування доходів фізичних осіб за 2020 рік учасників наради ознайомила заступник начальника Білоцерківського відділу податків і зборів фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Оксана Миронюк. Податківець зупинилася на випадках коли потрібно подавати декларацію про майновий стан і доходи громадян та наголосила на тому, що податкову декларацію потрібно подати до 1 травня, а всі необхідні роз’яснення можна отримати у фахівців ДПС.

 

Голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, підсумовуючи результати наради, зазначила, що подання декларацій є прямим обов’язком всіх державних службовців, а подання податкової декларації стосується всіх громадян, тому необхідно всім вчасно і відповідально виконувати свій громадянський обов’язок і не нехтувати кампанією декларування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень