Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Карантин продовжено до 30 квітня

Дата: 22.02.2021 11:27
Кількість переглядів: 830

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк під час наради  з керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих структур акцентувала увагу на необхідності суворого дотримання нових карантинних обмежень, встановлених  у відповідності з постановою КМУ від 17.02.2021 року №104.

 

Як зазначив начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністраціїначальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, цією постановою Уряд продовжив термін дії карантину на території України до 30 квітня 2021 року.

Відповідно до постанови, починаючи із 24 лютого 2021 року на території України діятиме "жовтий" рівень епідемічної небезпеки з відповідними обмеженнями та протиепідемічними заходами, що наразі діють на території всієї країни.

Погіршення епідемічної ситуації в окремих регіонах та настання ознак "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки, стане сигналом для місцевих органів виконавчої влади вжити додаткові протиепідемічні заходи, які запроваджуються рішеннями регіональних комісій з ТЕБ та НС з метою недопущення подальшого погіршення епідемічної ситуації.

Начальник Білоцерківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області Михайло Пелех, характеризуючи стан справ у районі, зазначив, що перевірки з дотримання правил карантину в закладах торгівлі, громадського харчування та в громадському транспорті засвідчують про зменшення випадків порушень та зростання свідомості громадян щодо необхідності суворого дотримання карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень