Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Білоцерківського району вшанувало пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 11:34
Кількість переглядів: 833

Фото без опису19  лютого, у дні розстрілів на Майдані учасників Революції  Гідності, працівники Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради на чолі з головою адміністрації Людмилою Мерзлюк поклали квіти до стели з портретами Героїв Небесної Сотні та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

 

- Сім років відділяє нас від тих буремних подій, коли тисячі українців піднялися на протест, відстоюючи європейське майбутнє України. На жаль, мирне протистояння переросло у кровопролиття, в результаті якого Україна втратила своїх патріотів, - зазначила голова адміністрації та наголосила на тому, що їхня жертовність не пройшла безслідно. - Ім’я кожного полеглого за майбутнє України навіки вписане в історію нашого народу. У ці дні ми низько вклоняємося їм і згадуємо кожного, хто віддав своє життя у боротьбі за кращу Україну – Героїв Небесної Сотні та Героїв, що полягли на сході, захищаючи незалежність, цілісність та суверенітет нашої держави.

Участь у церемонії вшанування пам’яті  Героїв Небесної Сотні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Горовенко, заступник голови Володимир Толочко, керівник апарату адміністрації Ольга Кучер та заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало і Володимир Федорчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень