Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники застерігають: очікується різке похолодання. Будьте обережними з опалювальними приладами!

Дата: 15.02.2021 16:22
Кількість переглядів: 778

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих структур, на якій обговорили поточну ситуацію в районі.

 

Передусім  заслухали звіт начальника відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації, начальника штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрія Клочка, який проінформував присутніх щодо ситуації з поширенням коронавірусу на території Білоцерківського району. За даними, які надходять з медичних закладів та громад району, рівень захворювання впродовж останніх тижнів знизився. Натомість спостерігається повторне інфікування COVID-19, тому питання суворого дотримання правил карантину й надалі залишається актуальним.

 

Зі станом справ на дорогах  керівника району ознайомили представники поліції та рятувальники. Як зазначив начальник Білоцерківського РВ ГУ ДСНС Віктор Юрченко, ситуація складна, але контрольована. На дорогах загального користування державного значення цілодобово працювали дорожні служби. Це дозволило уникнути заторів. Всі виявлені проблемні ділянки було розчищено. Впродовж вихідних за допомогою до рятувальників звернувся лише екіпаж швидкої медичної допомоги, який через снігові замети не міг потрапити на виклик. Допомогу було надано своєчасно.

 

Значно гіршою є ситуація із дотриманням правил протипожежної безпеки. У селах, що неподалік Білої Церкви, сталося три пожежі. Одна з них, у селі Матюші, на жаль, мала летальні наслідки. Під час пожежі загинула жінка поважного віку.

 

Зважаючи на очікуване різке зниження температури, що викличе необхідність посилення обігріву приміщень, рятувальники вкотре звертаються до жителів району з проханням бути обережними під час поводження з опалювальними приладами, з метою збереження свого життя та майна не нехтувати правилами протипожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень