Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбудеться онлайн-семінар  з питань бджільництва

Дата: 15.02.2021 14:09
Кількість переглядів: 903

Фото без описуДо уваги суб’єктів господарювання та фізичних осіб, що займаються бджолярством, представників сільськогосподарських підприємств, громадських організацій, старост сіл, а також інших зацікавлених осіб Білоцерківського району, які підтримують розвиток бджільництва!

 

Оцінка сучасного стану галузі бджільництва України показує, що країна входить до п’ятірки головних виробників меду в світі. 

 

В умовах посилення інтеграційних процесів і міжнародної конкуренції Україна виходить на світові ринки бджільництва з високоякісною продукцією.

 

Водночас, за підрахунками Спілки пасічників України, в 2018-2019 роках зафіксовані факти масової загибелі бджіл внаслідок недотримання регламентацій застосування в навколишньому середовищі токсичних для бджіл речовин.

 

З метою координації дій між державними органами, підприємствами, установами, організаціями, незалежно від відомчої підпорядкованості і форми власності, посадовими особами та громадянами в питаннях дотримання діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєнь, а також обговорення питань щодо профілактики та ліквідації хвороб бджіл, Білоцерківським міськрайонним управлінням Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області заплановано проведення онлайн-семінару такі теми:

1)         ветеринарно-санітарні вимоги, обов’язкові для виконання в галузі бджільництва;

2)         бюджетна програма КПКВК 1201150 «Фінансова підтримка сільгоспвиробників» (модератор – начальник управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації Довгаль Костянтин Костянтинович);

3)         безпека бджіл при застосуванні пестицидів.

Онлайн-семінар відбудеться 17 лютого 2021 року об 10.00 годині на платформі ZOOM підключитися до конференції можна за посиланням:https://zoom.us/j/4508456902?pwd=ZTN4cmRwd3I4Mk8xTmh5bTN2L0xpZz09, або ідентифікатор конференції: 4508456902; пароль: DPSSKO.

 

З Методичними рекомендаціями стосовно профілактики отруєння бджіл та Планом дій на випадок отруєння бджіл пестицидами можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень