Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині триває негода: всі дорожні служби перевели в стан підвищеної готовності

Дата: 12.02.2021 15:38
Кількість переглядів: 752

Фото без описуКомунальники Київщини вже тиждень безупинно ведуть боротьбу з наслідками зимової негоди. При цьому всі профільні служби знаходяться в стані підвищеної готовності та працюють у цілодобовому режимі.

Про це зазначив очільник облдержадміністрації Василь Володін.

«Погодні умови в області дедалі ускладнюються. Ліквідовувати наслідки негоди стає все важче, тому що снігопади практично не зупиняються. Доводиться залучати більшу кількість бригад і спецтехніки. Люди працюють у режимі 24/7. Це дуже складна робота, яка часто залишається поза увагою. Проте вони сумлінно виконують свої функції. І за це їм треба щиро подякувати», – наголосив Василь Володін.

Він деталізував, що проїзд дорогами Київщини поки забезпечувати вдається. Для цього вночі працювали 373 спецмашини і 450 людей. За цей час вони використали понад сім тисяч тонн піщано-сольової суміші. Зараз процес розчищення автошляхів продовжуються.

Паралельно в області тривають роботи з відновлення електроенергії.

Безпосередньо наразі аварійні бригади працюють над усуненням порушень електроспоживання в тих населених пунктах, де через погіршення погодних умов зафіксували випадки часткового знеструмлення вулиць. Йдеться про:

Бовкун, Винарівку, Ставище Білоцерківського району.
Вороньків, Рогозів, Мартусівку, Кийлів, Жереб’ятин, Бориспіль, Петропавлівське, Гнідин, Сошників, Сеньківку, Вишеньках, Жовтневе, Горбані, Чопилках, Ульянівку Бориспільському районі.
Семенівці, Дерев’яну, Слобідку, Перше Травня, Руди, Макарівку, Українку, Тарасівку, Гусачівку, Підгірці, Долину Обухівського району.

При цьому постачання тепла, газу та води відбувається в штатному режимі.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень