Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2020 році райдержадміністрацією затверджено 117 будівельних паспортів

Дата: 12.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 802

Фото без описуНа нараді у голови адміністрації Людмили Мерзлюк  з керівниками структурних підрозділів  Білоцерківської райдержадміністрації було заслухано звіт про роботу сектора ЖКГ та архітектури.

 

Як зазначив завідувач сектора Михайло Пасєка, впродовж 2020 року розглядалися подані документи та приймалися рішення щодо створення об’єктів містобудування та архітектури і відведення земельних ділянок.

 

Так, за звітний період було розглянуто та затверджено 117 будівельних паспортів забудови земельних ділянок в населених пунктах Білоцерківського району. Ще 2 паспорти, які було погоджено, стосувалися прив’язки тимчасових споруд по вул. Таращанська в межах Шкарівської сільської ради.

 

Діючи у відповідності із положеннями Земельного кодексу України фахівці сектору розглянули  проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надали 228 відповідних висновків.

 

Згідно з ч. 2 ст. 29 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” сектором було розглянуто та затверджено 24 містобудівних умови та обмеження забудови земельних ділянок, інформацію про прийняті рішення було оприлюднено на офіційному сайті Білоцерківської райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень