Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Депутати районної ради розглянули питання врегулювання передачі комунального майна громадам

Дата: 10.02.2021 12:37
Кількість переглядів: 1492

Фото без опису10 лютого відбулося позачергове засідання сесії Білоцерківської районної ради восьмого скликання, участь у якому взяла голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк.

 

Терміновість зібрання депутатського корпусу районної ради була викликана необхідністю вирішення питання передачі окремих комунальних об’єктів із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності новоутворених територіальних громад.

 

У зв’язку з виникненням деяких непередбачуваних ускладнень, депутати прийняли рішення про утворення відповідної комісії, яка візьме на себе відповідальність за врегулювання спірних питань щодо вирішення подальшої долі установ та закладів, які перебували у спільній комунальній власності територіальних громад Білоцерківського району.

 

Також було прийняте рішення про передачу комунального позашкільного навчального закладу "Дитяча школа мистецтв" Білоцерківської районної ради Київської області, основних засобів, нематеріальних активів та майна, закріпленого за ним, до комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади.

 

Щодо решти об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району, які ще не передані у громади, то наразі напрацьовуються механізми їхньої передачі і розгляд цих питань заплановано винести на наступне сесійне засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень