Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови райдержадміністрації у зв’язку з ускладненням погодних умов

Дата: 08.02.2021 15:13
Кількість переглядів: 1007

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району! Керівники громад!

 

Звертаюся до Вас у зв’язку з надзвичайно складними погодними умовами, від яких ми вже потерпаємо другу добу і які за прогнозом  Українського Гідрометеоцентру утримаються на території Білоцерківщини ще кілька днів.

 

Внаслідок снігопаду та хуртовини утворилися снігові замети. Це значно ускладнює рух транспортними магістралями, що може призвести до транспортного колапсу, травмування та обмороження людей.

 

Білоцерківська райдержадміністрація тримає на постійному контролі стан очищення доріг, проте дорожнім службам складно самотужки  справлятися зі стихією.

 

Шановні керівники територіальних громад! Прошу Вас забезпечити безпеку пересування жителів довіреної Вам громади. Кожна, навіть невеличка вулиця кожного населеного пункту не повинна бути заблокованою через негоду.

 

Очільники господарств, які мають відповідну техніку! Звертаюся до Вас із проханням підтримати керівників громад. Не будьте байдужими. Долучайтеся до очищення доріг  у селах та містах району, між населеними пунктами Білоцерківщини.

 

Шановні жителі району! Зважаючи на складні прогнози, прошу Вас без потреби не залишати домівок, не вирушати у далеку дорогу, не впевнившись у безпечності пересування.

 

Зробіть на кілька днів запаси необхідних продуктів, ліків, предметів першої необхідності для членів своїх родин, сусідів чи знайомих, які мають поважний вік або ж певні проблеми зі здоров’ям. Не нехтуйте попередженнями. Зі стихією не жартують. Бережіть себе і членів своїх родин!

 

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень