Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відійшов у вічність Анатолій Степанович Даниленко

Дата: 08.02.2021 10:37
Кількість переглядів: 631

Фото без описуКолективи Білоцерківської районної державної адміністрації, районної ради, увесь депутатський корпус глибоко сумують у зв’язку зі смертю Анатолія Степановича ДАНИЛЕНКА, доктора економічних наук, професора, багаторічного ректора Білоцерківського НАУ, академіка НААН.

Анатолій Стеранович передчасно пішов із життя, не реалізувавши свої задуми і плани, проте він житиме у пам’яті людей, з якими перетиналася його життєва дорога,  студентів, випускників Білоцерківського національного аграрного університету, з порогу якого у дорослий світ полинула тисячна армія фахівців сільського господарства, відомих виробничників, державних діячів, вчених і науковців.

 

У серцях жителів усієї Білоцерківщини назавжди залишаться світлі спогади й повага до Анатолія Степановича як про людину, яка щиро любила землю і вболівала за долю рідного краю.

У ці скорботні дні висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного.

На жаль, важко загоїти на серці страшну рану від втрати та знайти слова втіхи, проте світла пам’ять про цю велику людину, яка гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть.

Царство Небесне і Вічна Пам’ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень