Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданнях комісій розглянули звернення щодо призначення субсидій та зміни компенсаційних виплат

Дата: 03.02.2021 15:53
Кількість переглядів: 718

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко провів засідання двох комісій, на яких розглянули заяви членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації та вирішили питання щодо надання населенню пільг, житлових субсидій, призначення державних соціальних допомог.

Проведення позапланових засідань було викликане тим, що, відповідно з адміністративно-територіальною реформою, утворилися ОТГ та змінилися межі районів. Це призвело до зміни показників опосередкованої вартості придбання житла за регіонами України, тому необхідно було перерахувати і розміри грошової компенсації. Члени комісії розглянули справи трьох заявників, які згідно з чинним законодавством мають право на забезпечення житлом і заяви яких було погоджено раніше.

Окрім того, на засіданні комісії з питань надання населенню пільг, житлових субсидій, призначення державних соціальних допомог було вивчено та розглянуто близько 100 звернень жителів району.

- Ми живемо і працюємо у перехідний період, коли змінюються підпорядкування структурних підрозділів, що покликані забезпечувати соціальний захист найбільш вразливих верств населення. До управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації надходить надзвичайно багато справ і звернень уже з оновленого, великого Білоцерківського району. Фахівці управління намагаються у найкоротші терміни розглянути звернення громадян. Переконаний в успішному виконанні завдань, що виникли у цей складний період, але, разом з тим, сподіваюся і на розуміння та виваженість всіх жителів району, - зазначив Володимир Толочко, підбиваючи підсумки роботи комісій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень