Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді розглянули перспективи розвитку архівної справи в районі

Дата: 02.02.2021 10:21
Кількість переглядів: 596

Фото без описуПід час наради у голови адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками структурних підрозділів РДА було заслухано інформацію щодо  стану протидії поширенню коронавірусної інфекції, роботи медичних та освітніх закладів в умовах адаптивного карантинуорганізації прийому-передачі справ з райдержадміністрацій, що ліквідовуються, та до новостворених ОТГ тощо.

Одним із ключових питань порядку денного наради став розгляд  перспективи розвитку архівної справи в районі. Як зазначила  завідувач архівного сектора райдержадміністрації Юлія Розуменко, у 2021 році серед  основних завдань, передусім, визначено сприяння забезпечення архівного сектора обладнанням для оцифрування архівних документів, створення цифрових фондів користування документами та умов їх зберігання на електронних носіях.

- Це питання є надзвичайно важливим, оскільки наразі відбуваються процеси реорганізації. Змінюється адміністративно-територіальний устрій, ліквідовуються заклади, установи, організації. Тому потрібно виважено підійти до збереження кожної справи, кожної довідки, - наголосила голова адміністрації, зазначивши, що з метою забезпечення інформаційних потреб суспільства та підвищення якості та конкурентоспроможності галузі необхідно провести цифровізацію архівної справи. Про що й було дано відповідне доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень