Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Надзвичайники попереджають: й надалі очікуються  ускладнені погодні умови

Дата: 01.02.2021 16:46
Кількість переглядів: 971

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих структур, під час якої у першу чергу розглянули ситуацію на дорогах.

Як доповів заступник начальника управління поліції Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Київській області Олексій Ковбаса, ситуація на дорогах контрольована. Дорожні служби постійно працюють на дорогах загального користування державного значення і розчищають їх у відповідності з вимогами. Є певні проблеми з розчищенням комунальних доріг, тому щоб уникнути перезавантаження прийняте рішення про обмеження  руху великогабаритного транспорту у населених пунктах району.

Заступник керівника Білоцерківського РВ ГУ ДСНС Василь Чех повідомив, що й надалі очікуються складні погодні умови. Заметілі, снігові перемети значно ускладнюють пересування, особливо осіб з інвалідністю та похилого віку, тому надзвичайники закликають без крайньої потреби не залишати свої домівки. Окрім того, представник ДСНС повідомив, що вже розпочалися   перевірки легальності діяльності закладів, що надають послуги з проживання, відпочинку та догляду за дітьми, одинокими людьми та особами похилого віку, або тими, що потребують стороннього догляду.

Людмила Мерзлюк дала доручення відповідним службам райдержадміністрації тримати на постійному контролі ситуацію із забезпеченням теплом та продуктами харчування одиноких осіб похилого віку та з інвалідністю. Окремий акцент було зроблено на дотримання правил пожежної безпеки в оселях громадян та закладах і установах району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень