Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина вітає своїх захисників

Дата: 29.01.2021 15:14
Кількість переглядів: 730

Фото без описуСьогодні, 29 січня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь  в урочистостях з нагоди Дня 1129 зенітного ракетного полку та повернення частини із зони проведення ООС. Військовослужбовц ів та гостей дійства приймав Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Саксаганського.

 

Військовослужбовці зенітного ракетного полку несуть бойову вахту на Сході нашої держави з початку антитеростичної операції. Їхнє повернення до місця розташування – завжди справжнє свято як для родин та друзів захисників, так і для всіх жителів Білоцерківщини.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації, вітаючи воїнів 1129 зенітного ракетного полку з поверненням із зони проведення ООС, наголосила, що має за велику честь привітати їх від імені усього великого Білоцерківського району та висловити слова щирої вдячності за їхнє самовіддане служіння народові України.

 

- Ви – наші герої, - зазначила Людмила Мерзлюк. – І глибоко символічним є той факт, що сьогоднішні урочистості відбуваються саме 29 січня – у день, коли вся Україна вшановує пам’ять Героїв Крут. Їх називають першими українськими кіборгами. Ви ж сьогодні повторюєте подвиг тих юнаків, які ціною власного життя захищали українську землю. Прийміть щиру вдячність від усіх жителів  Білоцерківського району і доземний уклін від мене, як керівника району і  як матері, чиї діти мають можливість жити, вчитися і працювати завдяки тому, що ви обороняєте мир і спокій на нашій землі.

 

За повсякденну самовіддану працю, бойову майстерність, зразкове виконання службового обов’язку, особистий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України та з нагоди святкування Дня частини 1129 зенітного ракетного полку та поверненням частини із зони проведення операції Об’єднаних Сил на території Донецької та Луганської областей голова Білоцерківської районної державної адміністрації вручила почесні грамоти кращим військовослужбовцям полку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень