Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч голови адміністрації та голови громадської ради

Дата: 29.01.2021 11:35
Кількість переглядів: 912

Голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк за участі керівника аппарату РДА Ольги Кучер провела робочу зустріч з головою громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації  Сергієм Хівричем, де було обговорено  поточні питання, що стосуються діяльності представників інституту громадянського суспільства, та затверджено алгоритм спільних дій щодо подальшої співпраці.

 

Під час зустрічі зупинилися на особливостях організації ефективного процессу формування нового складу громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації з метою залучення до подальшої роботи представників з усіх ОТГ району.

 

- Ми зацікавлені у створенні оновленої, потужної і активної громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації. Це має бути тісна співпраця влади і громади, спрямована на зміцнення та розвиток району шляхом спільного вирішення назрілих проблем, - зазначила  Людмила Мерзлюк, наголосивши на тому,  що побудова громадянського суспільства можлива лише за умови активної участі у цьому представників громадськості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень