Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Cоціальний захист – це, передусім, гарантія підтримки незахищених верств населення 

Дата: 28.01.2021 16:33
Кількість переглядів: 848

Фото без описуСьогодні, 28 січня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела ряд робочих зустрічей з керівниками управління соціального захисту населення райдержадміністрацій, які будуть ліквідовані, а їхні функції будуть передані в зону відповідальності Білоцерківської РДА.

 

- Реорганізація та ліквідація – процеси не одного дня. Вони складні і викликають дуже багато запитань та суперечностей, – зазначила Людмила Мерзлюк, коментуючи мету зустрічей. – Проте за кожним процесом стоять люди. І від швидкості прийняття рішень залежать їхні подальші долі, а іноді і життя. На управління соціального захисту населення покладено відповідальність за надання своєчасної допомоги  пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни, багатодітним сімям та іншим малозабезпеченим громадянам. Саме тому ми маємо зараз працювати чітко і злагоджено, щоб всі отримали допомогу своєчасну і в повному обсязі. Ми не маємо права зволікати, бо соціальний захист – це, передусім, гарантія підтримки незахищених верств населення.

 

Під час зустрічей очільника Білоцерківського району з керівниками управління соціального захисту населення Володарської, Рокитнянської, Сквирської, Ставищенської, Таращанської та Тетіївської райдержадміністрацій було обговорено проблемні питання та деталі реорганізації діючої структури управління соціального захисту населення.

 

Робочі наради проходили за участі заступника голови адміністрації Володимира Толочка та в.о. начальника управління соціального захисту населення Олени Карпенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень