Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання колегії Білоцерківської райдержадміністрації

Дата: 28.01.2021 15:27
Кількість переглядів: 817

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела засідання колегії Білоцерківської РДА, на розгляд якої було винесено кілька питань.

 

Першим заслухали звіт в.о. начальника управління фінансів Світлани Ейсмонт, яка доповіла, що планові показники районного бюджету у 2020 році виконано і перевиконано. Зокрема, всього за 2020 рік власні доходи  зведеного місцевого бюджету Білоцерківського району склали 184,0 млн грн, що становить 105,4 % до затверджених  планових  показників та 99,2 % до уточненного плану на рік. Надходження збільшилися до затверджених показників на 9,5 млн грн.

 

До районного бюджету всього надійшло 115,7 млн грн, 111,6 % до  затвердженого плану на 2020 рік та 103,9 % до уточнених планових показників.

 

Всього з трансфертами доходи зведеного бюджету району за 2020 рік склали 282,3 млн грн, 98,4 % до уточненого плану на 2020 рік. Доходи районного бюджету за 2020 рік  склали 204,1 млн грн,  101,0 % до плану.

 

Голова адміністрації, підсумовуючи розгляд першого питання порядку денного, наголосила на важливості подальшої координації питань з виконання бюджету як району загалом, так і кожного ОТГ зокрема.

 

- Над наповненням бюджету потрібно постійно працювати. Це має бути не хаотична, а системна робота з керівниками підприємств, платниками усіх видів податків, - наголосила Людмила Мерзлюк.

 

Члени колегії затвердили звіт та прийняли рішення про його винесення на розгляд сесії Білоцерківської районної ради.

 

З наступного питання порядку денного присутні на засіданні заслухали оперативну інформацію щодо поширення коронавірусної інфекції,  діяльність медичних закладів та стан дотримання карантину у Білоцерківському районі. Як доповів завідувач сектора з питань цивільного захисту, агропромислового розвитку та економіки  райдержадміністрації, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, наразі ситуація значно покращилася. Чисельність інфікованих осіб у порівнянні з попередніми місяцями зменшилася у рази. Зменшилося і навантаження на медичну систему. Заповнюваність ліжкомісць у КНП БРР «Білоцерківська центральна районна лікарня», яка перепрофільована під ковід-госпіталь, впродовж останнього тижня становить близько 70-75% І відділення і 50-55% - ІІ відділення.

 

Члени колегії прийняли надану інформацію до відома та заслухали представників управління соціального захисту населення щодо стану виконання районної комплексної програми «Турбота» на 2016-2020 роки.

 

За інформацією заступника начальника управління соціального захисту населення  райдержадміністрації Олександра Чаюна, протягом 2016-2020 рр. було проведено 85 засідань комісії з розгляду звернень та призначення допомоги і прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 1488 особам  на загальну суму 2 млн 020 тис. 755 грн. Матеріальна допомога надавалася учасникам бойових дій під час Другої світової війни до Дня Перемоги, сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, інвалідам війни в Афганістані, учасникам ліквідації на Чорнобильській АЕС, учасникам  АТО/ООС  та військовослужбовцям при прийняті на військову службу за контрактом   в разі особистого звернення та в інших випадках за рішенням координаційної ради. Крім того, щомісячна матеріальна допомога надавалась 33 мешканцям району, занесеним у книгу «Золотий Фонд району». Наразі фінансування даної програми завершено, тому члени колегії прийняли рішення доручити управлінню соціального захисту населення звернутися до керівників ОТГ Білоцерківського району з рекомендаційним листом щодо необхідності прийняття  комплексної програми «Турбота» у кожній громаді та виділення потрібних коштів для її реалізації. Також голова адміністрації акцентувала увагу на необхідності підтримки членів «Золотого Фонду району», які проживають у населених пунктах, що входять до новоутворених ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень