Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розглянуто питання про виплату компенсації інвалідам війни та членам родин загиблих

Дата: 28.01.2021 11:45
Кількість переглядів: 770

Фото без опису28 січня у приміщенні Білоцерківської райдержадміністрації відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації. Провів засідання заступник голови адміністрації Володимир Толочко.

 

До порядку денного засідання було внесено три питання, які стосувалися забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей та осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей.

 

Члени комісії, керуючись відповідними постановами Кабінету Міністрів України та наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 16.12.2020 р. № 311, розглянули заяву та  документи члена сім’ї загиблого учасника АТО та погодили і затвердили розмір компенсації для придбання житла. Також, у зв’язку зі зміною показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України, було  перераховано і погоджено розміри грошової компенсації для 8 осіб, які згідно з чинним законодавством мають право на забезпечення житлом і заяви яких було розглянуто та  погоджено раніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень