Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині негода: аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим

Дата: 28.01.2021 08:48
Кількість переглядів: 684

Фото без описуЗа інформацією Українського гідрометцентру у Київській області очікується погіршення погодних умов. Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в області. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі вже повернули світло у населені пункти, які були знеструмлені повністю або частково.

У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка турбується про своїх клієнтів. ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомити про відключення можна через мобільний додатком «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market) або через приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у соцмережі Facebook.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів та ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор, — прохання повідомляти про це в кол-центр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень