Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На період опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду підвищувати не планують

Дата: 27.01.2021 12:50
Кількість переглядів: 568

Уряд продовжує роботу над тим, щоб до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду для українців не підвищувались. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Верховній Раді під час оприлюднення звіту про ситуацію з тарифами.

 

«Вдалось досягти певного консенсусу з органами місцевого самоврядування. Тож найближчим часом очікується підписання Меморандуму про незмінність тарифів на тепло та гарячу воду. Над його розробкою працює Уряд спільно з профільним комітетом Верховної Ради, народними депутатами, Офісом Президента, Асоціацією міст України», – уточнив Денис Шмигаль.

 

Зі свого боку очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін нагадав, що Кабмін уже врегулював питання тарифів на газ для населення.

 

«Наразі держава робить все можливе, щоб стабілізувати ситуацію з тарифами. Одним із перших кроків було встановлення граничної вартості газу на рівні 6,99 грн за кубометр. Тепер Уряд працює над іншими важливими ініціативами. Усі прийняті заходи в комплексі спрямовані на те, щоб підтримати населення та зберегти їхні кошти від зайвих витрат», – зазначив Василь Володін.

 

Окрім цього, Уряд почав працювати над тим, щоб ринки електроенергії та газу почали працювати правильно й зручно для людей.  Зокрема найближчим часом у Кабміні планують прийняти ініціативу, яка допоможе убезпечити людей від штрафів і пені, якщо ті не зможуть вчасно розрахуватись за спожиті газ і тепло в січні.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень