Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітні заклади Білоцерківського району працюють у штатному режимі

Дата: 26.01.2021 13:59
Кількість переглядів: 592

Фото без описуПід час оперативної наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк було розглянуто питання роботи закладів освіти району з 25 січня 2021 року.

 

Як доповіла начальник відділу освіти адміністрації Вікторія Бабенко, заклади школи району з 11 по 22 січня включно надавали освітні послуги дистанційно. Після завершення локдауну всі освітні заклади району запрацювали у штатному режимі із суворим дотриманням рекомендацій щодо організації освітнього процесу в період адаптивного карантину.

 

За підсумками наради голова Білоцерківської районної державної адміністрації дала доручення керівнику відділу освіти продовжувати здійснювати щоденний моніторинг ситуації щодо діяльності закладів освіти та стану захворюваності серед працівників, учнів та вихованців освітніх установ вже оновленого Білоцерківського району та інформувати керівництво району про випадки виникнення осередків інфікування на COVID-19,  ГРВІ, грип тощо та зміну режимів роботи дитячих садків та шкіл.

 

Довідково: З 1 січня 2021 року освітні послуги у Білоцерківському районі надають 233 дошкільних заклади освіти і 218 закладів початкової, загальної та середньої освіти, 21 заклад позашкільної освіти та 12 інклюзивно-ресурсних центри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень